Competence

Application Performance Management

Samen met functionaliteit en security is performance een van de kritische succesfactoren voor een IT systeem. Een slechte performance van systemen gaat leiden tot een verlies van klanten en omzet. Performance issues op IT systemen leiden verder tot verlies van productiviteit en gefrustreerde gebruikers.


Grip op performance

Het is essentieel om ten alle tijden grip te hebben op de performance van uw IT systemen. Onze specialisten van Application Performance Management (APM) werken binnen onderstaande twee hoofdgebieden:

  • Performance testen van nieuwe functionaliteit
  • Monitoring van reeds in gebruik genomen functionaliteit


Zowel bestaande als nieuwe systemen maken vaak onderdeel uit van een IT ecosysteem. Belangrijk is de performance van het gehele landschap. APM richt zich dan ook op het complexe geheel van applicaties, databases, middleware en infrastructuren .


Door de trend om steeds sneller te releasen groeit de noodzaak aan continu feedback over de performance van het IT landschap. Een succesvolle implementatie bestaat uit een zo vroeg mogelijke start van performance testen (shift left) en het inrichten van monitoring.


Onze APM aanpak think big start small

Binnen OrangeCrest Consulting hebben wij ruime ervaring in deze materie binnen een groot aantal (internationale) organisaties. De aanpak van OrangeCrest beperkt zich niet tot het enkel meten van de performance, maar kenmerkt zich vooral door het doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties (tuning). Wij zijn voorstander van klein beginnen en, afhankelijk van behoefte, verder opschalen. We hebben kennis en ervaring met commerciële en open source tooling.


Mocht je meer willen weten over APM neem dan contact met ons op zodat wij samen de huidige situatie in kaart kunnen brengen.

Competences

What we do

Process & Business Transformation

Lees meer

Process & Business Transformation

De behoefte om
sneller in te spelen op marktontwikkelingen vraagt om meer flexibele IT door het toepassen van de juiste technologie en een wendbare organisatie.

Application Performance Management

Lees meer

Application Performance Management

Performance en beschikbaarheid van systemen zijn één van de grootste ergernissen. Onze aanpak omvat een gedegen toetsing en monitoring van de performance bij implementatie van systemen.

Continuous Test Automation & Optimisation

Lees meer

Continuous Test Automation & Optimisation

Software wordt steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een andere manier van testen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering een centraal onderdeel wordt van het software deliveryproces.

Security, Monitoring & Compliance

Lees meer

Security, Monitoring & Compliance

Randvoorwaarde voor het verkrijgen van vertrouwen begint bij een veilig IT landschap. OrangeCrest levert de diensten op technisch en organisatorisch vlak om uw bedrijfsinformatie veilig te krijgen en houden.

Testdata & Data Validation

Lees meer

Testdata
& Data 
Validation

Data is de levensader van ieder organisatie en dient veilig en correct te zijn en alleen voor de juiste doeleinden gebruikt te worden. Wij implementeren de juiste (test)datastrategie en tools.

Robotic Process Automation

Lees meer

Robotic
Process
Automation

RPA is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing, is makkelijk op te schalen en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert