Competence

Continuous Test Automation & Optimisation

Door ontwikkelingen als DevOps en Continious Delivery wordt software steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een slimmere manier van testen. Testautomatisering zorgt voor snelle feedback die het ontwikkelteam helpt om betere beslissingen te nemen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering geen op zichzelf staande activiteit is maar een onderdeel wordt van het software delivery proces.


Kwaliteit van idee tot realisatie

Steeds meer organisaties werken op een Agile of DevOps wijze of zitten in een transitie daar naar toe. Door de kortcyclische werkwijze wordt snel waarde toegevoegd en is tijdig bijsturen ook mogelijk. De teststrategie zal hierdoor ook mee moeten veranderen. Kwaliteit is de verantwoordelijkheid van het hele team en testen vindt vanaf idee tot realisatie plaats. Door de focussen op de grootste risico’s en testautomatisering toe te passen wordt de software gecontroleerd in productie genomen. Aangevuld met Exploratory testen levert dit de ideale combinatie tussen het testen van bekende risico’s én het ontdekken van potentiele nieuwe problemen.


Schaalbare, risico gebaseerde aanpak

Wil je ook aan de slag met Continious Delivery? Dan hebben wij ook daarvoor de juiste expertise in huis. Wij hanteren een risico gebaseerde aanpak waarbij efficiëntie, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van de testautomatiseringsoplossing centraal staan. Kenmerkend voor onze aanpak is de optimalisatieslag die voorafgaand aan het automatiseren van de testgevallen uitgevoerd wordt. Onze consultants kennen de valkuilen en best practices en weten wat wel en niet te automatiseren.


Bij twijfels over de toegevoegde waarde van testautomatisering kunnen wij helpen met het uitvoeren van een Proof of concept. Hierbij doet de organisatie kennis en ervaring op met één of meerdere tools, inrichting en implementatie.

Competences

What we do

Process & Business Transformation

Lees meer

Process & Business Transformation

De behoefte om
sneller in te spelen op marktontwikkelingen vraagt om meer flexibele IT door het toepassen van de juiste technologie en een wendbare organisatie.

Application Performance Management

Lees meer

Application Performance Management

Performance en beschikbaarheid van systemen zijn één van de grootste ergernissen. Onze aanpak omvat een gedegen toetsing en monitoring van de performance bij implementatie van systemen.

Continuous Test Automation & Optimisation

Lees meer

Continuous Test Automation & Optimisation

Software wordt steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een andere manier van testen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering een centraal onderdeel wordt van het software deliveryproces.

Security, Monitoring & Compliance

Lees meer

Security, Monitoring & Compliance

Randvoorwaarde voor het verkrijgen van vertrouwen begint bij een veilig IT landschap. OrangeCrest levert de diensten op technisch en organisatorisch vlak om uw bedrijfsinformatie veilig te krijgen en houden.

Testdata & Data Validation

Lees meer

Testdata
& Data 
Validation

Data is de levensader van ieder organisatie en dient veilig en correct te zijn en alleen voor de juiste doeleinden gebruikt te worden. Wij implementeren de juiste (test)datastrategie en tools.

Robotic Process Automation

Lees meer

Robotic
Process
Automation

RPA is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing, is makkelijk op te schalen en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert