Competence

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing op omdat het werk zowel sneller als 24 uur per dag kan plaatsvinden. Het is makkelijk op te schalen bij een hogere werkvooraad en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.


Technologische oplossing met grote business impact

Om RPA succesvol te implementeren is een goede pilot van groot belang. Wij ondersteunen met het identificeren en bepalen van de juiste processen, het selecteren van de juiste tooling en het implementeren van een schaalbare en beheersbare oplossing. Hierbij is het belangrijk om direct de (uitvoerende) medewerkers te betrekken en om de organisatie nauw te betrekken bij deze transformatie. Robotisering stelt de organisatie in staat metrics over de performance van de processen bij te houden. Dit inzicht biedt mogelijkheden voor continu optimalisaties.


Software robots in uw organisatie?

Onze consultants hebben de juiste vaardigheden en delen graag hun kennis om een effectieve analyse op uw processen te doen en een succesvolle implementatie van RPA te realiseren. Bij de implementatie van RPA is het van groot belang om de kennis, effecten en voordelen van software robots goed te laten landen in de organisatie.

Competences

What we do

Process & Business Transformation

Lees meer

Process & Business Transformation

De behoefte om
sneller in te spelen op marktontwikkelingen vraagt om meer flexibele IT door het toepassen van de juiste technologie en een wendbare organisatie.

Application Performance Management

Lees meer

Application Performance Management

Performance en beschikbaarheid van systemen zijn één van de grootste ergernissen. Onze aanpak omvat een gedegen toetsing en monitoring van de performance bij implementatie van systemen.

Continuous Test Automation & Optimisation

Lees meer

Continuous Test Automation & Optimisation

Software wordt steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een andere manier van testen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering een centraal onderdeel wordt van het software deliveryproces.

Security, Monitoring & Compliance

Lees meer

Security, Monitoring & Compliance

Randvoorwaarde voor het verkrijgen van vertrouwen begint bij een veilig IT landschap. OrangeCrest levert de diensten op technisch en organisatorisch vlak om uw bedrijfsinformatie veilig te krijgen en houden.

Testdata & Data Validation

Lees meer

Testdata
& Data 
Validation

Data is de levensader van ieder organisatie en dient veilig en correct te zijn en alleen voor de juiste doeleinden gebruikt te worden. Wij implementeren de juiste (test)datastrategie en tools.

Robotic Process Automation

Lees meer

Robotic
Process
Automation

RPA is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing, is makkelijk op te schalen en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert