Competence

Security, Monitoring & Compliance

Door de toenemende digitalisering is de afhankelijkheid van digitale informatie alleen maar groter geworden. Systemen bevatten steeds meer vertrouwelijke informatie en zijn daarmee kwetsbaarder dan ooit. Of het nu een hack is of een data-lek, de gevolgen zijn vaak desastreus voor organisaties en vormen een bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit.

Van IT security strategie naar concreet stappenplan

Het is echter niet enkel de technologie die een belangrijke rol vervult in het beschermen van bedrijf kritische informatie. De factoren mens en procedures zijn minstens zo belangrijk. Daarom richt OrangeCrest zich bij security vraagstukken op de samenhang van deze drie om te komen tot een security strategie die bedrijfsrisico’s beheerst en bedrijfscontinuïteit garandeert tegen efficiënte kosten.


Uitgangspunten voor een effectieve en efficiënte security strategie zijn het dreigingslandschap, de meest kritische bedrijfsprocessen en de voorgeschreven wet- en regelgevingen. Door te bepalen wat de grootste risico’s zijn als er informatie gestolen of gemanipuleerd wordt ontstaat een gerichte strategie met daarnaast een helder stappenplan om te komen tot het gewenste beveiligingsniveau. Uw organisatie bepaald namelijk uiteindelijk welke risico’s het accepteert.


Onze drie basis elementen

Zoals aangegeven zijn drie factoren belangrijk in een goed werkende security strategie; mens, procedures en technologie. OrangeCrest helpt bij zowel het bewustzijn (bijv. phishing), security beleid en het implementeren van wet- en regelgeving. Met betrekking tot de procedures kunnen wij u helpen door deze te analyseren, vast te leggen en verbeteren.


Vanuit IT perspectief is het uitvoeren van ethical hacking en pentesting (op applicatie of infrastructuur) vaak de eerste stap. Door continu te monitoren ontstaat er inzicht om een meer gestructureerde aanpak te implementeren bijvoorbeeld door security vanaf begin af aan in het ontwikkelproces een plaats te geven, of procedures en beleid aan te scherpen.


OrangeCrest Consulting helpt u dus niet enkel met het bedwingen van de golf van technologische veranderingen… maar zorgt er tevens voor dat veiligheid van uw organisatie voorop staat!

Competences

What we do

Process & Business Transformation

Lees meer

Process & Business Transformation

De behoefte om
sneller in te spelen op marktontwikkelingen vraagt om meer flexibele IT door het toepassen van de juiste technologie en een wendbare organisatie.

Application Performance Management

Lees meer

Application Performance Management

Performance en beschikbaarheid van systemen zijn één van de grootste ergernissen. Onze aanpak omvat een gedegen toetsing en monitoring van de performance bij implementatie van systemen.

Continuous Test Automation & Optimisation

Lees meer

Continuous Test Automation & Optimisation

Software wordt steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een andere manier van testen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering een centraal onderdeel wordt van het software deliveryproces.

Security, Monitoring & Compliance

Lees meer

Security, Monitoring & Compliance

Randvoorwaarde voor het verkrijgen van vertrouwen begint bij een veilig IT landschap. OrangeCrest levert de diensten op technisch en organisatorisch vlak om uw bedrijfsinformatie veilig te krijgen en houden.

Testdata & Data Validation

Lees meer

Testdata
& Data 
Validation

Data is de levensader van ieder organisatie en dient veilig en correct te zijn en alleen voor de juiste doeleinden gebruikt te worden. Wij implementeren de juiste (test)datastrategie en tools.

Robotic Process Automation

Lees meer

Robotic
Process
Automation

RPA is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing, is makkelijk op te schalen en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert