Competence

Testdata & Data Validation

Door het implementeren van agile methodieken en DevOps is het belang van goede testdata afgelopen jaren alleen maar groter geworden.


Daarnaast zijn er door wettelijke regelgeving beperkingen opgelegd over het gebruik van persoonlijke gegevens. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van productiedata op non-productiesystemen. Door deze twee zaken is het belang en complexiteit van testdata nog groter geworden. Wanneer je hier als organisatie goed mee om wil gaan, dient er nagedacht te worden over zaken als testdata strategie en bijbehorende tooling.


Anonimiseren of synthetische data?

Door het geautomatiseerd creëren van synthetische testdata of het anonimiseren van productiedata wordt het mogelijk snel testdata beschikbaar te stellen aan de ontwikkelteams. Voordelen van een professioneel ingerichte testdata strategie zijn:

  • de effectiviteit van de testers wordt groter aangezien er tijd bespaard wordt in aanmaak en modificatie van testdata
  • de beschikbaarheid van testdata versnelt het ontwikkelproces
  • de betrouwbaarheid van tests wordt hoger doordat dezelfde uitgangssituatie gecreëerd wordt


OrangeCrest levert de juiste aanpak voor het implementeren van een (test)datastrategie en tools voor creëren van testdata en validatie van uw productiedata.


Maatwerkoplossingen voor datakwaliteit

Testdata management heeft raakvlakken met data validatie. Data validatie is een term uit de Business Intelligence wereld. Onze testdata specialisten hebben dan ook vaak ervaring met tools die ook in de BI wereld gebruikt worden. Deze kennis maakt het mogelijk ook maatwerkoplossing aan onze klanten aan te bieden.


Mocht u meer willen weten over testdata & data validation neem dan contact met ons op.

Competences

What we do

Process & Business Transformation

Lees meer

Process & Business Transformation

De behoefte om
sneller in te spelen op marktontwikkelingen vraagt om meer flexibele IT door het toepassen van de juiste technologie en een wendbare organisatie.

Application Performance Management

Lees meer

Application Performance Management

Performance en beschikbaarheid van systemen zijn één van de grootste ergernissen. Onze aanpak omvat een gedegen toetsing en monitoring van de performance bij implementatie van systemen.

Continuous Test Automation & Optimisation

Lees meer

Continuous Test Automation & Optimisation

Software wordt steeds sneller en vaker in productie genomen. Dit vraagt om een andere manier van testen. Wij zorgen ervoor dat testautomatisering een centraal onderdeel wordt van het software deliveryproces.

Security, Monitoring & Compliance

Lees meer

Security, Monitoring & Compliance

Randvoorwaarde voor het verkrijgen van vertrouwen begint bij een veilig IT landschap. OrangeCrest levert de diensten op technisch en organisatorisch vlak om uw bedrijfsinformatie veilig te krijgen en houden.

Testdata & Data Validation

Lees meer

Testdata
& Data 
Validation

Data is de levensader van ieder organisatie en dient veilig en correct te zijn en alleen voor de juiste doeleinden gebruikt te worden. Wij implementeren de juiste (test)datastrategie en tools.

Robotic Process Automation

Lees meer

Robotic
Process
Automation

RPA is een manier om repetitieve taken of processen te automatiseren. Dit levert potentieel veel besparing, is makkelijk op te schalen en resulteert in meer uitdagend werk en efficiëntere inzet van medewerkers.

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert