Dive into a new career

Herken je jezelf in onze specialismen en spreekt onze cultuur je aan?
Heb je het lef en de durf om in het diepe te springen? We horen graag van je!

Wij zijn als OrangeCrest Consulting ambitieus in onze doelen. Wij zijn “ON TOP OF IT”. En daarvoor zoeken we leuke, enthousiaste en gemotiveerde consultants. Zie jij aanknopingspunten in de onderstaande profielen? Neem dan contact met ons op via de knop onderaan de pagina en stuur een email naar career@orangecrest.nl.

De hoeveelheid ervaring en kennis van de genoemde tools, technieken en methodieken zijn voor ons niet alles bepalend. Wel hoe jij ze toepast en welke ambitie en drive je hebt om samen succesvol te zijn! Wordt het nu eens echt tijd om in een tof team te werken, je thuis te voelen én jezelf te ontwikkelen? Reageer dan! Samen bespreken we de mogelijkheden.

In twee gesprekken komen wij tot een concreet plan en voorstel zodat je snel weet hoe de sfeer bij ons is en waar je aan toe bent. Welkom!

Wat zoeken we?

 • Junior consultants testen & automatisering
  Wil jij jezelf verder ontwikkelen in testen en het automatiseren daarvan? En zoek je daarvoor een werkgever die je daarin begeleidt en beter maakt? Als hechte club specialisten bieden wij niet enkel de trainingsmogelijkheden, maar ook de collega’s die je begeleiden, uitdagen en beter maken. Daarnaast bieden onze opdrachtgevers uitdagende opdrachten waarbij jezelf met onze ondersteuning het geleerde ook in de praktijk brengt.

  Je leert dus bij ons de fijne kneepjes van het vak! Hiervoor hebben wij een opleidingsplan waarbij we volgens het T-shaped profiel trainen, opleiden en begeleiden. Jouw nieuwe collega’s zorgen ervoor dat je goed wordt opgevangen en gesteund wordt. Zowel formeel als informeel, want we houden naast het werk wel van een feestje!

  Dus heb jij minimaal HBO afgerond en de ambitie om het beste uit jezelf te halen op het vlak van testen en automatiseren? Reageer! Dan spreken we elkaar snel!
 • (Beginnende) Testautomatiseerders
  Draai je als tester al even mee en is het nu echt tijd om die stap richting testautomatisering te zetten? Of is je huidige opdracht een beetje saai aan het worden en draai je op routine mee? Kies dan voor een club hechte collega’s die je niet alleen de opleidingsmogelijkheden bieden, maar ook de sfeer en collegialiteit om jou nog beter in je vak te maken!

  Samen bespreken en implementeren we je opleidingsplan (conform T-shape) en matchen we deze op de juiste begeleiding van collega’s en opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Zo ontwikkel je nieuwe vaardigheden en ervaar je direct het effect daarvan.

  Op korte termijn zoeken wij startende specialisten in:
  - Tricentis TOSCA
  - Java en Python gerelateerde testautomatisering
  - Microsoft Azure (Devops)
 • Testautomatiseerders
  Kom je tot je recht in agile teams? Heb je basis kennis van Java, Python of C#/.net? Zijn concepten als TDD en BDD gesneden koek voor je en heb je ervaring met Cucumber of SpecFlow? Of werk je liever met commerciële tools als MicroFocus en Tosca?

  Heb je kennis en ervaring in het vertalen van testscenario’s in goed onderhoudbare automatische testscripts? Heb je basiskennis van SQL, werk je met SoapUI en heeft XML geen geheimen voor je?

  Interesse of ervaring in performancetesten (JMeter) en security testen (OWASP) is voor ons een grote pré.
 • DevOps Engineers
  We zoeken collega’s die ervaring hebben in het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van een complete build- en teststraat voor softwareproducten (pipeline automation).

  Je werkt aan complexe vraagstukken voor onze klanten op het gebied van CI/CD, DevOps en Cloud, zoals AWS, GCP en Azure. Als expert begeleid en ondersteun je klanten in deze transitie en kun je terugvallen op jouw kennis aan zowel test-, beheer- als ontwikkelzijde. Oplossingen zoals GitHub, Docker, Kubernetes en Jenkins zijn bekend.

  Bij voorkeur heb je ervaring in het geven van trainingen, verzorgen van workshops en het optimaliseren van processen.
 • Business Intelligence testers
  Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en je hebt ervaring in BI testen. Je bent bekend met datawarehouses, ETL-processen en datamodelleringmethoden. Termen als Hadoop en datavault zijn bekend voor je.

  Je hebt kennis van tooling op het gebied van database management, ETL en rapportages. Denk hierbij aan Power BI, Cognos, BO, SAS, Oracle, MS SSIS, MS SQL Server, SAP BW of Informatica PowerCenter. Je hebt ervaring met testen in een DWH / BI / ETL / Analytics omgeving, en je schrikt niet van het zelf opstellen of aanpassen van een SQL script.
 • SAP testers
  Heeft SAP geen geheimen voor jou? Weet je wat CHARM en CBTA is? Je hebt ervaring in het testen van de transitie van SAP ECC naar de S4/HANA cloud. Je bent thuis in (een of meerdere) tools als SAP Solution Manager, SAP Activate of CBTA/TAO/BPCA. Of ervaren met oplossingen als Worksoft Certify, Tricentis Tosca of Microfocus ALM.

  Je kent de wijze waarop SAP is ingericht en je hebt bij voorkeur proceskennis van enkele specifieke SAP modules zoals bijvoorbeeld SAP FICO, MM, SD of HCM.
 • Business analisten  / business consultants
  Als business analist / consultant sta jij continu in contact met alle stakeholders. Of het nou gaat om het analyseren en beoordelen van processen, een business verandertraject of het vervullen van een rol als Product Owner, jij bent dé schakel voor alle spelers op het veld.

  Je probeert altijd het onderste uit de kan te halen, bent een verbinder en door jouw brede kennis kun je collega’s gemakkelijk voorzien van adviezen. Hierbij zijn jouw communicatieve skills enorm belangrijk. Onderbouwing doe je bij voorkeur door middel van jouw kennis, opgedaan in trainingen als LEAN, BABOK en/of BCS.
 • Agile consultants
  Ben je Professioneel scrum master, Product Owner of Agile specialist met PSM1, PSM2, PSPO of SAFe certificering? Heb je meerdere jaren ervaring in het begeleiden van klanten in hun digitale transformatie en heb je hands-on ervaring in rollen als scrum master, Product Owner of RTE?

  Weet je hoe je een DevOps organisatie moet inrichten en zijn CI/CD bekend voor je? Wij hebben een echte teamspeler met uitmuntende sociale en communicatieve eigenschappen nodig die breed inzetbaar is.

Wat vragen we van je?

 • Je wilt aan de slag of bent specialist op één van onze competenties
 • Je hebt minimaal een HBO of WO opleiding afgerond inclusief diploma
 • Je beschikt over de drive om alleen of in een team een topresultaat neer te zetten
 • Je kan aantoonbaar in een team samenwerken en je communiceert helder
 • Je bent bereid om te reizen binnen Nederland
 • Als je langer meedraait in het vak verwachten we dat je meehelpt met pre-sales activiteiten, geven van trainingen en presentaties.

Heb jij het in je?

Stuur ons een mail met persoonlijke motivatie waarom jij graag met ons om de tafel gaat zitten en welke competentie op jouw lijf geschreven is. Voeg daar je CV met opleidingen, certificaten en ervaringen bij zodat we een goed beeld van je krijgen.
Wij nemen altijd contact met je op.

career@orangecrest.nl