Dive into a new career

Herken je jezelf in onze specialismen en spreekt onze cultuur je aan?
Heb je het lef en de durf om in het diepe te springen? We horen graag van je!

Wij zijn als OrangeCrest Consulting ambitieus in onze doelen. Wij zijn “ON TOP OF IT”. En daarvoor zoeken we leuke, enthousiaste en gemotiveerde consultants. Zie jij aanknopingspunten in de onderstaande profielen? Neem dan contact met ons op via de knop onderaan de pagina en stuur een email naar career@orangecrest.nl.

De hoeveelheid ervaring en kennis van de genoemde tools, technieken en methodieken zijn voor ons niet alles bepalend. Wel hoe jij ze toepast en welke ambitie en drive je hebt om samen succesvol te zijn! Wordt het nu eens echt tijd om in een tof team te werken, je thuis te voelen én jezelf te ontwikkelen? Reageer dan! Samen bespreken we de mogelijkheden.

In twee gesprekken komen wij tot een concreet plan en voorstel zodat je snel weet hoe de sfeer bij ons is en waar je aan toe bent. Welkom bij onze tribe!

Wat zoeken we?

 • Trainees
  Ben jij recent afgestudeerd of studeer jij binnenkort af aan een hbo- of wo-opleiding? En wil jij graag de eerste stappen gaan zetten op het snijvlak van IT en veranderende organisaties waarbij kwaliteit belangrijk is?

  Als trainee start je bij OrangeCrest met een persoonlijk ontwikkeltraject waarbij we starten met een breed scala aan relevante trainingen en certificeringen waarmee je de eerste stappen gaat zetten als consultant bij een van onze klanten. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij je vanaf de eerste dag de ondersteuning krijgt van een collega die je meeneemt in jouw nieuwe wereld! Daarnaast zorgen we voor een toffe opdracht bij een van onze klanten waar je jezelf in vast kan bijten en wat je hebt geleerd met begeleiding in de praktijk kan brengen.
 • Agile Test Consultant
  Als agile test consultant bij OrangeCrest ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, specificeren en uitvoeren van tests. Je wordt ingezet op testtrajecten bij onze klanten, die werken in een Agile omgeving met multidisciplinaire teams. Je gaat meewerken aan de inrichting, uitvoering en het resultaat van het testproces.

  Indien nodig voer je naast deze uitvoerende werkzaamheden ook enkele coördinerende werkzaamheden uit. Denk daarbij aan taken als het opstellen van een detailplanning, aansturen en coachen van teamleden en rapporteren over de voortgang aan alle betrokkenpartijen.
 • Business Consultants
  Als business consultant bij OrangeCrest ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen bij onze klanten en zorg je voor de vertaling tussen de behoefte vanuit de bedrijfsprocessen en het IT systeem landschap. Je staat continu in contact met alle stakeholders en ben jij de ‘spin in het web’ tussen de verschillende bedrijfsonderdelen.

  Je adviseert graag klanten en daagt ze uit om hun doelen te behalen. Haalt maximale waarde uit bedrijfsprocessen, snapt hoe je de organisatie meeneemt in de veranderingen en begrijpt hoe je IT kunt inzetten om dat te bereiken. Je wordt enthousiast van het doen van transformaties, verandermanagement en het samenbrengen van business en IT.
 • Agile Consultant
  Als agile consultant bij OrangeCrest ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten in het Agile werken. Je vervult graag de rol van Scrum Master, Agile specialist of RTE en wil de klant écht verder helpen door concreet mee te werken aan het Agile gedachtegoed binnen de organisatie. Je voert de activiteiten uit die horen bij je agile rol en help en coacht daarnaast de organisatie en haar mensen om de verandering naar Agile werken voor elkaar te krijgen.

  Heb je meerdere jaren ervaring in het begeleiden van klanten in hun digitale transformatie en heb je hands-on ervaring in combinatie met marktbreedte Agile certificeringen als PSM1, PSM2 en SAFe? Dan bieden we je graag de kans onze klanten te helpen in hun transitie naar het Agile gedachtegoed.
 • Test Automatiseerder
  Als test automatiseerder bij OrangeCrest ben je (mede) verantwoordelijk voor het technisch opzetten, onderhouden en optimaliseren van geautomatiseerde testen (testframeworks) bij onze klanten. Dit zijn end-to-end-, integratie- en regressietesten.

  Je komt tot je recht in agile teams en je hebt al kennis en ervaring met ontwikkeltalen zoals Java, Python of C#/.net. Je adviseert over de toepassing van standaarden en richtlijnen, methoden en technieken, testproces en technologieën.

  Ook als je toe bent aan een volgende stap als testautomatiseerder komen we graag in contact met je! Wij bieden je graag de mogelijkheden om deze ambitie waar te maken door een persoonlijk ontwikkel pad, begeleiding door een senior collega én een eerste opdracht.
 • DevOps Engineer
  Als devops engineer bij OrangeCrest ben je verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van organisaties die transformeren naar o.a. de Cloud(DevOps, CI/CD Pipelines, Container Technologie, Serverless en Microservices). Je analyseert de huidige omgeving en geeft onafhankelijk advies over de verschillende transformatie mogelijkheden. Daarna ga je hands-on aan de slag met het moderniseren van het applicatielandschap.

  Je hebt ervaring en kennis van het inrichten van DevOps oplossingen en begrijpt het effect hiervan op de organisatie en haar medewerkers. Je begeleidt ook hen in deze verandering. Je hebt kennis van cloudoplossingen zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS). Oplossingen zoals GiTHub, Kubernetes en Jenkins zijn bekend.
 • Business Intelligence Tester
  Als BI tester ben je bij OrangeCrest verantwoordelijk voor het testen van complexe BI en data oplossingen bij onze klanten. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en je hebt ervaring als BI tester of bent actief in datakwaliteit. Je bent bij voorkeur bekend met datawarehouses, ETL-processen en datamodelleringsmethoden.

  Je overziet het speelveld van data en BI en adviseert onze klanten in het effectief toepassen hiervan en het continu verbeteren van de kwaliteit. Je hebt kennis van tooling op het gebied van database management, ETL en rapportages en je schrikt niet van het zelf opstellen of aanpassen van SQL scripts.
 • SAP Test Consultant
  Als SAP test consultant bij OrangeCrest ben je verantwoordelijk voor het specificeren, ontwerpen en uitvoeren van tests in een SAP omgeving. Je wordt ingezet op testtrajecten bij onze klanten die de transitie maken naar S/4HANA.

  Je hebt ervaring in het testen van SAP modules, idealiter in de transitie naar de S/4HANA. Je kent (een of meerdere) tools als SAP Solution Manager of SAP Activate, of ben bereid deze te leren en je kent de wijze waarop SAP is ingericht en je hebt bij voorkeur proceskennis van enkele specifieke SAP modules. Kortom je combineert jouw kennis van SAP met je analyse en coördinerende vaardigheden van een tester.

Wat bieden we je?

 • Een goed salaris wat past bij je ervaringsniveau
 • Een bonusregeling
 • Een leaseauto
 • Een laptop en telefoonregeling van de zaak
 • 27 vrije dagen per jaar
 • Pensioenregeling inclusief nabestaanden en wezen
 • Een persoonlijk opleidingsplan op basis van onze T-shaped filosofie
 • Toffe en gezellige bijeenkomsten waaronder onze jaarlijkse Heidedagen in het buitenland
 • Een origineel handgemaakt OrangeCrest Longboard!

Wat vragen we van je?

 • Je wilt aan de slag of bent specialist op één van onze competenties
 • Je hebt minimaal een HBO of WO opleiding afgerond inclusief diploma
 • Je beschikt over een Tmap of ISTQB en Agile certificeringen
 • Je beschikt over de drive om alleen of in een team een topresultaat neer te zetten
 • Je kan aantoonbaar in een team samenwerken en je communiceert helder
 • Je bent bereid om te reizen binnen Nederland (met name de Randstad)

 

Standplaats

Ons clubhuis is in Rotterdam en onze klanten waarvoor we vaak hybride werken zijn vooral gesitueerd in Midden Nederland. Afhankelijk van de woonplaats en ambities matchen we de leukste opdrachten.

 

Kort over ons

In 2019 startten we met een aantal specialisten OrangeCrest Consulting. Een club mensen waarbij sociale betrokkenheid het fundament is van onze organisatie en waarbij we een gezamenlijke passie hebben voor ons vak. Wij houden ons bezig met de kwaliteit van Transformatie en Technologie bij onze klanten. Op dit moment zijn we met ongeveer 35 specialisten die actief zijn op het gebied van testen, agile services en business consultancy.

Om deze passie concreet in te vullen hebben wij een opleidingsplan voor alle collega’s opgezet conform het T-Shaped model. Daarnaast hebben wij met onze jarenlange ervaring in het vakgebied gezorgd voor langdurige relaties met zowel klanten, partners als collega’s. Wij gaan niet voor een grote club waarbij groei in fte’s centraal staan, maar wij gaan voor groei in kwaliteit en sfeer! Wij geloven dat een gebalanceerde mix van uitdagende opdrachten, leuke collega’s en professionele consultants leidt tot de plaats waar we willen staan: ON TOP OF IT!

Dit doen we vanuit ons clubhuis in Rotterdam waar we regelmatig samenkomen voor bijeenkomsten, trainingen én om samen te werken en klankborden. Daarnaast gaan we regelmatig op pad samen en zijn we creatief in onze informele bijeenkomsten én heidedagen. Heeft iemand een tof idee? Dan gaan we er voor! En ook het thuisfront wordt bij OrangeCrest zeker niet vergeten.

Bij de start van OrangeCrest hebben wij bewust gekozen voor de uitstraling van het strand en surfen. Waarom? Nou zijn we natuurlijk het zonnetje in huis (ken je onze mascotte Sunny al?), maar vinden het vooral erg belangrijk om individueel passie te hebben voor wat je doet en daar ook de skills voor hebt. Daarom zoeken we collega’s die lef hebben om die golf van verandering te pakken én niet bang zijn om een keer in het water te vallen. Om uiteindelijk aan het einde van de dag samen de beloning te ervaren van een heerlijk biertje of frisje met de anderen rond het kampvuur waar de mooie verhalen worden verteld.

Wil je dus samenwerken met een leuke groep collega’s waar de menselijke maat belangrijk is en waar ook individueel én samen wordt gepresteerd in mooie en uitdagen opdrachten voor onze klanten? Waar de positieve sfeer mede door jou wordt bepaald en ook daadwerkelijk stappen worden gezet met jouw ontwikkeling? Dan is een gesprek in ons clubhuis zeker de moeite waard!

Heb jij het in je?

Stuur ons een mail met persoonlijke motivatie waarom jij graag met ons om de tafel gaat zitten en welke competentie op jouw lijf geschreven is. Voeg daar je CV met opleidingen, certificaten en ervaringen bij zodat we een goed beeld van je krijgen.
Wij nemen altijd contact met je op.

career@orangecrest.nl