Successful together

In onze wereld van Advanced Testing, Agile Services & Business Consultancy nemen technische oplossingen een belangrijke positie in. Daarom kiezen wij, naast de verschillende opensource tools, samen te werken met toonaangevende software- en tool leveranciers. Wij certificeren onze specialisten in deze oplossingen en investeren in deze partnerships.

Micro Focus

De oplossingen van Micro Focus zijn gericht op het versnellen van software ontwikkeling & het garanderen van kwaliteit en veiligheid in iedere stap van de Software levenscyclus. Micro Focus levert hiervoor tools die software testen vereenvoudigen en een gestandaardiseerde aanpak bieden voor kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen.

OrangeCrest Consulting BV is als eerste in Nederland Gold Partner geworden van het nieuwe Micro Focus partner programma op het gebied van Application Delivery Management (ADM). Hiermee is OrangeCrest nog beter in staat zijn relaties met een breed spectrum van toonaangevende technologieën en tools te ondersteunen en te trainen. Het partnership richt zich op het Application Delivery Management porfolio van Micro Focus. Dit betreft oplossingen die geboden worden op het gebied van; Project en Requirement-management, Application Lifecycle Management, Functioneel Testen, Performance Testing, Security Testen en Releasemanagement.

Microfocus

Tricentis

Tricentis levert geavanceerde testoplossingen voor organisaties die digitale transformatie binnen de gehele organisatie willen versnellen. Van agile test management tot aan geautomatiseerd testen van en continue testen voor Enterprise architecturen worden ondersteund door de oplossingen van Tricentis. Daarnaast leveren zij inzicht in de bedrijfsrisico's die gekoppeld zijn aan iedere software release.
 
Wij hebben ervaring met het implementeren en toepassen van qTest en Tosca als testmanagement en testautomatiseringsoplossing, performancetesten met Flood en het toepassen van Robotic Process Automation met Tricentis RPA. Wij beantwoorden uw technische vraagstukken met praktisch toepasbare en business gedreven oplossingen.

Tricentis

Ready to collaborate?

Ook samenwerken met ons? Bel ons op +31 (0)85 006 38 88
om alle mogelijkheden te bespreken of stuur ons een mailtje.

letsmeet@orangecrest.nl