Competence

Advanced Testing

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden in het testen. Geavanceerde middelen zoals Automation, Data, Artificial Intelligence en Machine learning zijn perfect om software te onderzoeken en te testen. We passen deze toe om onze klanten te ondersteunen bij het nemen van beslissingen: is het product goed genoeg en heeft het systeem daarmee voldoende waarde voorde gebruiker en organisatie. We denken mee of ‘shift left’ dan wel ‘shift right’ het beste past bij de aanpak van de opdrachtgever.

Shift to the right or left?

Hoge softwarekwaliteit bereiken we door tijdig te beginnen met de implementatie daarvan. Het nadenken over kwaliteit, security of performance van software als de software al gerealiseerd is werkt over het algemeen niet. De juiste en voldoende kwaliteitsmaatregelen op het juiste moment nemen is het uitgangspunt. Maar hoe doe je dat? Door van te voren, op basis van de businessrisico’s, een helder en duidelijke strategie te bepalen en die door te vertalen naar een concrete aanpak en maatregelen. Deze aanpak is een continuproces van monitoring en verbetering.

Onze services

Om kwaliteit in de Software Lifecycle te borgen, bieden wij verschillende services:

  • Definiëren en implementeren van de teststrategie binnen uw bedrijf
  • Aanpak en uitvoer van functionele tests
  • Testen van SAP (migraties)
  • Testen in agile omgevingen
  • Implementatie van testautomatisering
  • Application Performance Management; load en performancetesten en monitoring
  • Application security; dynamische en statische security- en pentesten
  • Business intelligence testen
  • Testdata en data kwaliteit

Wij voeren bovenstaande services uit op maat en aansluitend op uw businessstrategie. De toepassing van oplossingen betreft zowel Open Source oplossingen als commerciële oplossingen zoals Tosca, qTest, Micro Focus ADM en Fortify. OrangeCrest Consulting is gecertificeerd partner van Micro Focus en Tricentis.

Competences

What we do

Advanced Testing

Lees meer

Advanced Testing

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden in het testen. Geavanceerde middelen zoals Automation, Data, Artificial Intelligence en Machine learning zijn perfect om software te onderzoeken en te testen.

Agile Services

Lees meer

Agile Services

Focus op waardecreatie is het uitgangspunt om met klanten samen te werken. Onze dienstverlening is gericht op realisatie van een transformatie waarmee business en IT doordrongen zijn van het belang van één mindset.

Business Consultancy

Lees meer

Business Consultancy

Onze business consultants maken complexe vraagstukken concreet en leiden verandering in goede banen. Ze zijn analytisch sterk, creatief en tonen leiderschap. Ze inspireren en begeleiden u en uw organisatie om de volgende stap te zetten.

Consultancy

Lees meer

Consultancy

Onze consultants adviseren en werken proactief mee aan het realiseren van uw toekomstvaste oplossing. Lees hier hoe wij uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt nemen om tot de beste oplossing te komen.

Delivery

Lees meer

Delivery

Heeft u behoefte aan specialisten op het gebied van Advanced Testen, Agile Services of Business Consultancy? Lees hier hoe we u continuïteit bieden door het inzetten van onze specialisten.

Projects

Lees meer

Projects

Hoe wij uw projecten tot een succes maken met ambitieuze doelstellingen en meetbare resultaten. Betrouwbaar, op basis van jarenlange ervaring en met heldere afspraken

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert