Competence

Agile Services

Focus op waardecreatie is het uitgangspunt om met klanten samen te werken. Om die reden staan onze consultants voor interactie en anticipatie. Karakteristieken die passen in het ‘agile gedachtengoed’ en waarmee we van meerwaarde kunnen zijn in onze dienstverlening. Onze dienstverlening is gericht op realisatie van een transformatie waarmee business en IT doordrongen zijn van het belang van één mindset.

A way of thinking

De laatste jaren heeft het Agile gedachtengoed een vlucht genomen. Nagenoeg alle organisaties hebben of zijn er op een of andere manier wel mee in aanraking gekomen. Deze transformatie klinkt vaak simpel en eenvoudig te implementeren. De werkelijkheid blijkt vaak grilliger en complexer. Hoe bepaalt u nu welke mate van verandering u doorvoert binnen uw organisatie? Gaat u volledig of gebruikt u elementen om uw organisatie wendbaarder en flexibeler te maken? De meningen zijn divers, van 100% implementaties volgens het boekje, tot een implementatie binnen de IT organisatie. Wat werkt wel? En wat werkt niet? OrangeCrest Consulting bepaalt met u de aanpak en helpt u bij de uitvoering hiervan.

Onze services

Onze services zijn gericht op een praktische aanpak om het doel te bereiken. Naast de certificeringen van onze consultants van Scrum.org, SAFe en LeSS vinden we het belangrijk dat ze brede ervaring hebben opgedaan in meerdere omgevingen op het gebied van digitale transformaties. Hiermee bieden wij de beste oplossing voor uw situatie.

We onderkennen de volgende diensten:

  • Specifieke Agile rollen zoals Scrum Master, Product Owner, Agile tester of RTE
  • Het begeleiden van organisaties bij de implementatie van Agile frameworks zoals Scrum, SAFe of LeSS
  • Het uitbouwen van SAFe (Scaled Agile Framework) door bijvoorbeeld het opzetten van een System of Shared Service team of het implementeren van ondersteunende tools die van invloed is op de velocity van uw teams
  • Het opzetten en inrichten van DevOps organisaties
  • Ondersteuning bij Cloud migraties, IT4IT transformaties
  • Technische invulling van CI/CD pipelines.

Competences

What we do

Advanced Testing

Lees meer

Advanced Testing

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden in het testen. Geavanceerde middelen zoals Automation, Data, Artificial Intelligence en Machine learning zijn perfect om software te onderzoeken en te testen.

Agile Services

Lees meer

Agile Services

Focus op waardecreatie is het uitgangspunt om met klanten samen te werken. Onze dienstverlening is gericht op realisatie van een transformatie waarmee business en IT doordrongen zijn van het belang van één mindset.

Business Consultancy

Lees meer

Business Consultancy

Onze business consultants maken complexe vraagstukken concreet en leiden verandering in goede banen. Ze zijn analytisch sterk, creatief en tonen leiderschap. Ze inspireren en begeleiden u en uw organisatie om de volgende stap te zetten.

Consultancy

Lees meer

Consultancy

Onze consultants adviseren en werken proactief mee aan het realiseren van uw toekomstvaste oplossing. Lees hier hoe wij uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt nemen om tot de beste oplossing te komen.

Delivery

Lees meer

Delivery

Heeft u behoefte aan specialisten op het gebied van Advanced Testen, Agile Services of Business Consultancy? Lees hier hoe we u continuïteit bieden door het inzetten van onze specialisten.

Projects

Lees meer

Projects

Hoe wij uw projecten tot een succes maken met ambitieuze doelstellingen en meetbare resultaten. Betrouwbaar, op basis van jarenlange ervaring en met heldere afspraken

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert