Competence

Consultancy

We realiseren betrouwbare en toekomstvaste oplossingen waarbij uw bedrijfsdoelstellingen het uitgangspunt zijn. Onze consultants zijn gewend om zich binnen nieuwe organisaties snel in te werken, de onderliggende business problematiek boven tafel te brengen en oplossingen aan te dragen. Uw vraagstuk is daarbij ons startpunt.

Digitale Transformatie en/of Technologie Push?

We kunnen u ondersteunen bij de transformatie van uw organisatie en processen met het op een juiste manier toepassen van technologie. OrangeCrest Consulting brengt de kennis en ervaring van haar consultants, klanten en marktontwikkelingen samen om de beste oplossing te implementeren.

The best RIDES

Om tot de beste aanpak te komen, hanteren we een eigen aanpak, gebaseerd op actuele kennis uit de markt, technologische innovaties en eigen ervaring. Wij noemen deze onze best RIDES, waarbij:

  • Research maturity
  • Identify chances
  • Define your solutions
  • Execute and measure
  • Succeed and evaluate

“Ride with us, a journey you don’t want to miss”


Competences

What we do

Advanced Testing

Lees meer

Advanced Testing

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden in het testen. Geavanceerde middelen zoals Automation, Data, Artificial Intelligence en Machine learning zijn perfect om software te onderzoeken en te testen.

Agile Services

Lees meer

Agile Services

Focus op waardecreatie is het uitgangspunt om met klanten samen te werken. Onze dienstverlening is gericht op realisatie van een transformatie waarmee business en IT doordrongen zijn van het belang van één mindset.

Business Consultancy

Lees meer

Business Consultancy

Onze business consultants maken complexe vraagstukken concreet en leiden verandering in goede banen. Ze zijn analytisch sterk, creatief en tonen leiderschap. Ze inspireren en begeleiden u en uw organisatie om de volgende stap te zetten.

Consultancy

Lees meer

Consultancy

Onze consultants adviseren en werken proactief mee aan het realiseren van uw toekomstvaste oplossing. Lees hier hoe wij uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt nemen om tot de beste oplossing te komen.

Delivery

Lees meer

Delivery

Heeft u behoefte aan specialisten op het gebied van Advanced Testen, Agile Services of Business Consultancy? Lees hier hoe we u continuïteit bieden door het inzetten van onze specialisten.

Projects

Lees meer

Projects

Hoe wij uw projecten tot een succes maken met ambitieuze doelstellingen en meetbare resultaten. Betrouwbaar, op basis van jarenlange ervaring en met heldere afspraken

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert