Competence

Projects

Wanneer uw business doelstellingen vertaald zijn in concrete plannen is het wellicht een prettige wetenschap dat uw partner mede verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering en het resultaat. Wij zijn graag die partner. Voor deze vraagstukken beschikken wij over jarenlange ervaring in de markt om dit plan binnen de gestelde kaders tot een succesvol einde te brengen.

Hoe resultaat te meten

Projecten met resultaatverplichting dienen meetbaar te zijn. Enkel door meten en monitoren is het mogelijk om bij te sturen en verbeteringen te implementeren. Wij beschikken over een set van KPI’s om de gedeelde verantwoordelijkheid te monitoren. Hierbij kunt u denken aan zaken als aantal productie incidenten, velocity, aantal User Stories per sprint of performance van systemen.

Vormen van projecten

Wij onderkennen verschillende vormen van resultaatverplichtingen. Allen kenmerken zich door een helder resultaat waarbij we samen ambitieuze doelen stellen. We nemen hierbij de verantwoordelijkheid die we samen tussentijds meten, monitoren en evalueren. U kunt hierbij denken aan volledige testtrajecten, haalbaarheidsonderzoeken of uitbestedingen. Tevens verzorgen wij ook graag uw trainingen op het gebied van Advanced Testing, Agile Services of Process Optimisation.


Competences

What we do

Advanced Testing

Lees meer

Advanced Testing

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden in het testen. Geavanceerde middelen zoals Automation, Data, Artificial Intelligence en Machine learning zijn perfect om software te onderzoeken en te testen.

Agile Services

Lees meer

Agile Services

Focus op waardecreatie is het uitgangspunt om met klanten samen te werken. Onze dienstverlening is gericht op realisatie van een transformatie waarmee business en IT doordrongen zijn van het belang van één mindset.

Business Consultancy

Lees meer

Business Consultancy

Onze business consultants maken complexe vraagstukken concreet en leiden verandering in goede banen. Ze zijn analytisch sterk, creatief en tonen leiderschap. Ze inspireren en begeleiden u en uw organisatie om de volgende stap te zetten.

Consultancy

Lees meer

Consultancy

Onze consultants adviseren en werken proactief mee aan het realiseren van uw toekomstvaste oplossing. Lees hier hoe wij uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt nemen om tot de beste oplossing te komen.

Delivery

Lees meer

Delivery

Heeft u behoefte aan specialisten op het gebied van Advanced Testen, Agile Services of Business Consultancy? Lees hier hoe we u continuïteit bieden door het inzetten van onze specialisten.

Projects

Lees meer

Projects

Hoe wij uw projecten tot een succes maken met ambitieuze doelstellingen en meetbare resultaten. Betrouwbaar, op basis van jarenlange ervaring en met heldere afspraken

Ready to collaborate?

Interesse in onze diensten? Wilbert van den Bliek kan je hier meer over vertellen. Mail je vraag en contactgegevens en hij neemt snel contact met je op!

Mail Wilbert